Big laugh!

Jag Mojsan och P gick till Hamnkanalen för en glass efter lunchen idag, Vi såg knappast fram emot den två timmar långa utvärderingstiden som väntade oss utan kände snarare för att sitta kvar ute i solen. Duktiga som vi är rörde vi oss i alla fall bort mot skolan igen när klockan närmade sig ett. Våran klass skulle få äran att vara i Brahesalen eftersom vi  är den fetaste klassen i hela skolan, med 54 elever. Dock tror jag bara det var hälften som kom så vi hade nog fått plats i ett helt vanligt klassrum. Vi skulle dela upp oss i grupper om ca 5 pers så vi vinkade till oss M och D. Det visade sig vara ett lyckat beslut för med dem blev till och med de allra tråkigaste frågorna roliga att svara på. Vi drygade oss extremt med invecklade svar vilket ledde till många skratt. M skrev svaren i skrivstil, de blev därmed också omöjliga att tyda.


Hur har utvecklingssamtalet fungerat?
Informationen har utdelats på ett tillfredsställande manér för alla inblandade parter och inga kommentarer och synpunkter av negativ klang kan yttras i ämnet i fråga.

Vilka typer av arbtesformer har du mött under året? För och nackdelar med de olika arbetsformerna?
Muntligt, skriftligt, grupp, enskilt.
Fördelar med muntligt: oralt.
Nackdelar med skriftligt: inoralt.

Vi höll på att dö av skratt. De andra grupperna verkade in ha fullt så roligt. Men det blir ju vad man gör det till;)
M tyckte ju dessutom att det var väldigt roligt att upprepa vad P en gång sagt: "Tjejer tuggar tuggummi hela tiden för att de tycker om att ha saker i munnen".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0